opc_loader

Retourneren bij Fashion JB


Tevredenheid van onze klanten is zeer belangrijk voor ons! Daarom doen wij onze uiterste best om jou te helpen met je retourzending. Bij Fashion JB geldt daarom ‘niet goed, geld terug’. Retourneren brengen helaas administratie kosten in rekening van 5 euro inclusief btw. Retourneren is op eigen kosten.

Wat zijn de voorwaarden van retourneren?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen én passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Fashion JB te laten weten. Gebruik hiervoor de adresgegevens van Fashion Jb (Zie onder aan de pagina). Retourneer deze samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de bestelling. Als je de retourbon of het orderformulier kwijt bent, neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke artikelen kan ik retourneren?

Je kunt een artikel alleen retourneren als:

  • het artikel compleet is; 
  • het artikel in originele staat is (met aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking).

Is het artikel door jou toedoen beschadigd, is er een waardevermindering opgetreden, stinkt het goed verpakte inhoudelijke artikel bij aankomst in de shop, dan zal Fashion JB jou hiervoor aansprakelijk stellen.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Bij Fashion JB worden 5 euro administratiekosten in rekening gebracht: je kan het pakket terugsturen naar de bedrijfs vestiging.

Retourneren kost 5 euro aan administratiekosten en kan binnen 14 dagen! Na 14 dagen verrekenen wij 7,50 euro portokosten.

Hoe gaat retourneren in zijn werk? Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking en sluit het bijgeleverde orderformulier + de ingevulde retourbon bij. Lever jouw retourpakket in bij een PostNL of DHL-Servicepunt en bewaar het afgiftebewijs (en eventueel de Track & Trace-code). Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Wanneer het retourpakket in een envelop of platte verpakking past, dan mag je dit per briefpost verzenden.

 

Wanneer en hoe betaalt Fashion JB de geretourneerde artikelen terug?

Fashion JB betaalt uiterlijk binnen 14 dagen, nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien, het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wanneer Fashion JB de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen deze termijn, dan betaalt Fashion JB het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door Fashion JB zijn ontvangen.

Wat te doen bij een klacht over een bestelling?

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren. Je mag van Fashion JB een goed product verwachten. Hebben wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel geleverd, maak dit dan dezelfde dag van aankoop mogelijk kenbaar via e-mail of Whatsapp. Vervolgens stuur je het beschadigde of onjuiste artikel retour. Schrijf op het bijgeleverde orderformulier + het ingevulde retourformulier de aard van de klacht. Zo kunnen wij de klacht zo goed mogelijk in behandeling nemen.
In dit geval brengt Fashion JB uiteraard geen administratie kosten in rekening!


Wil je een vervangend artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is, dan ruilen wij het artikel om. Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op. Onze garantieperiode duurt één maand. Een klacht die niet gemeld is, wordt niet in behandeling genomen.

Hoe kan ik een artikel omruilen voor een ander artikel?

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling wel te betalen, want wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen. Verzendkosten vanaf uw locatie naar de shop zijn voor eigen rekening. Fashion JB brengt 5 euro extra adminstratie kosten in rekening.

Stuur jouw (gratis) retourzending naar het volgende adres van de vestiging:

Fashion JB
Van der Laenstraat 101
8012 TB  Zwolle


Fashion JB
Van der Laenstraat 101
8012 TB Zwolle
Nederland
+31 6 19410793
info@fashionjb.nl
IBAN: NL58SNSB0785524126
BIC: SNSBNL2A
KvK: 74936581
Btw: NL001422179B97

Contact

*