opc_loader

Mijn eerste shop online ervaring

Mijn eerste shop online ervaring
Stukje geschiedenis

De interesse in mode voor dames kleding lag bij mij persoonlijk altijd lastig. Ik droeg een maatje meer en probeerde er altijd leuk, modieus en er netjes uit te zien. Ik bemerkte dat een grote maat rond 54 of meer een zoektocht opleverde en een prijs die hoger lag als andere maten.
Onlangs durfde ik de stap te nemen om een gastric bypass (omleiding maagverkleining) te laten verrichten, aangezien mijn gezondheid achteruit ging. En er complicaties gingen plaatsvinden. Met profesionele hulp, zowel psychisch als verpleegkundig ben ik er ongeschonden vanaf gekomen. En ben bijna meer dan de helft aan mijn gewicht kwijt inmiddels. Ik ben trots op mij zelf en mijn omgeving net zo.
Dit was de ommekeer naar kleinere maatjes en een (mode) wereld die voor mij openging!

Verkoop van mijn oude kleding

Na de operatie viel ik snel af, waardoor veel kleding mij niet meer pastte. Weggeven kon altijd, maar vond het zonde om recente nieuwe kleding zomaar weg te doen. Ik zette de kleding op marktplaats en op Facebook te koop. De verkoop ging gestaag en verkocht zo nu en dan wat kleding aan huis. Leuk contact met mensen die een maatje meer hadden, net als mij vroeger. Ik wist precies wat deze mensen doormaakten en hoe ik ze weer een plezier kon doen om leuke kleding, voor met name ook mensen met een smalle beurs, aan te kunnen verkopen.

De doorbraak

Een online webshop aan huis was een droom van mij op dat moment dat ik wist dat het verkopen in mij zat, in mijn vrijetijd.
Zo is het idee uitgegroeit tot Fashion JB wat staat voor kleding met mijn voornaam en achternaam initialen.
De kleding die ik verkoop is berust op trendy uistraling en pasvorm. En met name ook een maatje meer voor de klanten. Prijs bewustheid om niet te duur te zijn met de artikelen en vaak aanbiedingen te laten tonen. Maken Fashion JB hopelijk tot een succes waar ik mijn volle vertrouwen in heb om de klanten te bedienen.
Mijn dank aan diverse personen
Met hulp van naaste en dierbare personen ben ik begonnen met deze online webwinkel. Waar mijn dank uit gaat naar Richard voor de aquisitie en website beheer.
Danielle van Veen in het speciaal voor het model staan van de nieuwe kleding die ingekocht was voor de verkoop.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.